God helg!

Hei, kjære blogglesere!

Endelig er det fredag og helg igjen. Endelig et par dagers fri. Så deilig å koble av i sofaen etter en travel arbeidsuke!

Denne helga antar jeg blir ganske rolig. Jeg har i utgangspunktet ingen planer, men kjenner jeg meg selv rett, så blir jeg ikke sittende i denne sofaen for resten av helga.

Jeg skal ut på ski såklart, og kanskje blir det en tur inn til byen på en utstiling, på søndag. Det er mange spennende utstillinger på museene som jeg gjerne skulle ha sett.

Ellers så må jeg vel belage meg på å måtte ut med snømåka igjen denne helga, også (noe jeg begynner å bli skikkelig lei av!). Det er spådd massevis med snø her.

Helga begynte med at jeg sveipet innom en blomsterbutikk på vei hjem fra jobb , der jeg kjøpte med meg denne fine tulipanbuketten hjem:Rødfargen et aldeles fabelaktig. Virkelig en bukett som gir energi og liv inn i vinterhelgen!

Etter blomsterbutikken gikk jeg videre til dagligvarebutikken, der jeg kjøpte med meg reker til fredagsserveringen. Den sedvanlige pizzaen har fått ferie denne uka:).

Nå lakker og lir det mot kveld. Mesterenes mester ruller over skjermen, og snart skal jeg spise reker. Deretter blir det film på Netflix! God helg alle sammen!

Legg inn en kommentar

%d