Den første vårmåneden

Tenk at vi nå er inne i den første vårmåneden! Så herlig!

Det skulle en ikke tro når en ser ut av vinduet. Fortsatt ligger det metervis med snø her, og det er mange kuldegrader. I kveld måtte jeg nok en gang ut med snømåka. Nå begynner til og med en vinterelsker som meg å bli litt lei:)

Men heldigvis er vårvinteren på vei. Fuglene kvitrer, og i helga kastet solen sine første varmende stråler inn i stua. Jeg har begynt å pynte med påskeliljer, og har kjøpt påsketing på en bruktbutikk. Det føles ikke for tidlig. Det er jammen ikke så lenge til påske.

Posted by

Hei, og velkommen til min blogg! Her skriver jeg om smått og stort, det som opptar meg og som skaper engasjement. Legg gjerne igjen en kommentar hvis du vil!

Legg inn en kommentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s