En flott konsertopplevelse

I går var jeg på konsert med Kongelige Norske Marines Musikkorps i Konserthuset, og det var en veldig flott opplevelse. Solister var Adam Douglas og Heidi Gjermundsen Broch.

Det var en spennende, vakker og innholdsrik konsert. Repertoiret varierte fra klassiske musikkverk, til svingende underholdningsmusikk, folkemusikk og marsjer. Det var rolig og gripende musikk, men også livlig og feiende. Noen av stykkene synes jeg var spesielt flotte. Særlig Roumanian Rhapsodies no.1., var storslagen. Det var også Telemark bataljon marsj, og Youkali med Heidi Gjermundsen Broch som solist.

Det er en konsert jeg kommer til å huske lenge, og jeg tror det er lenge siden jeg har vært på en konsert med så mye stående applaus!

Kongelige Norske Marines Musikkorps (KNMM) er et av Forsvarets fem profesjonelle musikkorps. Korpset holder konserter over hele verden, og de har vunnet nasjonale og internasjonale priser for sine plateinnspillinger og prosjekter.

Korpsmusikk er et ganske nytt bekjentskap for meg (hvis vi ser bort fra 17. mai). Men det skal jeg jammen begynne å lytte mer til.

Posted by

Hei, og velkommen til min blogg! Her skriver jeg om smått og stort, det som opptar meg og som skaper engasjement. Legg gjerne igjen en kommentar hvis du vil!

Legg inn en kommentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s