En flott konsertopplevelse

I går var jeg på konsert med Kongelige Norske Marines Musikkorps i Konserthuset, og det var en veldig flott opplevelse. Solister var Adam Douglas og Heidi Gjermundsen Broch.

Det var en spennende, vakker og innholdsrik konsert. Repertoiret varierte fra klassiske musikkverk, til svingende underholdningsmusikk, folkemusikk og marsjer. Det var rolig og gripende musikk, men også livlig og feiende. Noen av stykkene synes jeg var spesielt flotte. Særlig Roumanian Rhapsodies no.1., var storslagen. Det var også Telemark bataljon marsj, og Youkali med Heidi Gjermundsen Broch som solist.

Det er en konsert jeg kommer til å huske lenge, og jeg tror det er lenge siden jeg har vært på en konsert med så mye stående applaus!

Kongelige Norske Marines Musikkorps (KNMM) er et av Forsvarets fem profesjonelle musikkorps. Korpset holder konserter over hele verden, og de har vunnet nasjonale og internasjonale priser for sine plateinnspillinger og prosjekter.

Korpsmusikk er et ganske nytt bekjentskap for meg (hvis vi ser bort fra 17. mai). Men det skal jeg jammen begynne å lytte mer til.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: