Endelig vinterferie

Endelig er det vinterferie! Jeg har tatt meg noen dagers fri og har dratt til Lillehammer for å besøke min mor. Jeg ser frem til noen avkoblende og rolige feriedager her.

Forhåpentligvis blir det tid til en liten skitur eller to disse dagene også. Forholdene er ihvertfall helt optimale. Det er så fint her som det bare kan være om vinteren på innlandet i slutten av februar. Lyst og sol. Akkurat passe kaldt. Og masse snø!

Det er viktig når en har ferie å gjøre noe annet enn det en gjør til hverdags. I går startet jeg vinterferien med et koselig besøk ute på en restaurant sammen med Anine, eldste datter, og kjæresten hennes. Restauranten vi var på, – Skur 33 – på Akershusstranda, var veldig bra. Restauranten har spesialisert seg på italiensk sjømat. Jeg spiste en aldeles kjempegod torskerett, mens de andre valgte pizza.

En veldig bra start på vinterferien altså! Jeg satser på at fortsettelsen blir like bra, med flere hyggelige opplevelser og samvær med familien.

Sendt av

Hei, og velkommen til min blogg! Her skriver jeg om smått og stort, det som opptar meg og som skaper engasjement. Legg gjerne igjen en kommentar hvis du vil!

Legg inn en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s