Pust inn, pust ut

Hei kjære blogglesere. God fredagskveld! I helgen har jeg tenkt å gjøre akkurat det som står på denne koppen: puste inn og puste ut. Det blir ikke helgen for de helt store hendelsene eller begivenhetene. Nå var jeg jo på farten forrige helg, og da er det fint med en rolig hjemmehelg nå. Jeg har bare tenkt å puste ut og lade batteriene. Forhåpentligvis får jeg fotografert og matblogget litt. Akkurat slik jeg liker å gjøre når jeg har en ledig stund.

I dag har det vært en aldeles gnistrende fin vinterdag her. Frost, kulde og strålende sol. Skikkelig eventyrland. Jeg håper det blir slikt vær i helgen også! Da begir jeg meg helt sikkert ut på skitur. Ut i den fantastisk fine vinteren!

Nå er det snart kveld. Ute viser gradestokken ti blå. Jeg har fyrt opp i peisen og i ovnen står en pizza og steker. Den aller beste fredagsserveringen! Utover kvelden skal jeg se et par filmer på Nettflix og ellers slappe av etter arbeidsuken.

En riktig god helg ønskes alle!

PS: Denne fine koppen fås kjøpt på Cafe Pust på Majorstua i Oslo.

Posted by

Hei, og velkommen til min blogg! Her skriver jeg om smått og stort, det som opptar meg og som skaper engasjement. Legg gjerne igjen en kommentar hvis du vil!

Legg inn en kommentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s