Pust inn, pust ut

Hei kjære blogglesere. God fredagskveld! I helgen har jeg tenkt å gjøre akkurat det som står på denne koppen: puste inn og puste ut. Det blir ikke helgen for de helt store hendelsene eller begivenhetene. Nå var jeg jo på farten forrige helg, og da er det fint med en rolig hjemmehelg nå. Jeg har bare tenkt å puste ut og lade batteriene. Forhåpentligvis får jeg fotografert og matblogget litt. Akkurat slik jeg liker å gjøre når jeg har en ledig stund.

I dag har det vært en aldeles gnistrende fin vinterdag her. Frost, kulde og strålende sol. Skikkelig eventyrland. Jeg håper det blir slikt vær i helgen også! Da begir jeg meg helt sikkert ut på skitur. Ut i den fantastisk fine vinteren!

Nå er det snart kveld. Ute viser gradestokken ti blå. Jeg har fyrt opp i peisen og i ovnen står en pizza og steker. Den aller beste fredagsserveringen! Utover kvelden skal jeg se et par filmer på Nettflix og ellers slappe av etter arbeidsuken.

En riktig god helg ønskes alle!

PS: Denne fine koppen fås kjøpt på Cafe Pust på Majorstua i Oslo.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: