Hei fra Berlin

En liten hilsen fra meg som har tatt turen til Berlin! Formålet med turen er å delta på et språkkurs, men det først på mandag. Jeg dro likevel fra Oslo i dag, for å få sett litt av Berlin først. I morgen skal jeg ut og spasere og se på byen, og jammen har jeg fått med meg litt av den i dag også. Det gikk jo lynraskt å dra til Berlin, – allerede før klokka ti var jeg her. Så på den korte tiden jeg har vært her, har jeg både fått vært ute på shopping og har fått besøkt en tradisjonsrik tysk restaurant.

Her i Berlin er det vårlig og et pulserende liv ute i gatene. En absolutt spennende by som har mye å by på. Jeg ser frem til noen dager her, og ikke minst til språkopplæringen som begynner på mandag.

Posted by

Hei, og velkommen til min blogg! Her skriver jeg om smått og stort, det som opptar meg og som skaper engasjement. Legg gjerne igjen en kommentar hvis du vil!

Legg inn en kommentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s