God fredag og helg!

Hei, og morgen fra hjemmekontoret! Det er tidlig fredag morgen. Jeg spiser knekkebrød med ost og drikker kaffe, og snart skal jeg begynne på dagens arbeid. Målet for denne arbeidsdagen er å skrive et notat, og det vil nok til å ta noen timer.

Ute er det i ferd med å bli lyst. Det er så herlig at det begynner å bli lysere ute om morgenene nå! Plutselig synes jeg at det har blitt litt mer vår i luften. Det tror jeg fuglene synes også. Ihvertfall kvitrer de i vei, i vilden sky, ute i hagen akkurat nå.

Jeg ser frem til denne helga, og har gledet meg til den lenge! I morgen tidlig skal jeg nemlig dra ut på en liten reise, – en liten miniferie nå i slutten av januar. Hvor turen går hen, forteller jeg mer om på bloggen i morgen😉.

En riktig god fredag og helg til alle!

2 kommentarer

  1. Hei Bodil! God helg til deg og god tur. Du veit nå ble jeg nysgjerrig på hvor du skal henn. 😁 men regner med at det får jeg vite etter hvert. Vi har vært uten veg i 2 km i 2 døgn etter siste snøfall, men endelig i går kveld var det en som kom å måkte. Så hurra nå kommer vi i butikken igjen. Kos deg på tur. Perly

    1. Hei Perly! Takk for hyggelig hilsen! Så bra at du har fått vei igjen, det er aldri artig å snø inne😉. Jeg koser meg i Berlin! Det er fint med noen avkoblende fridager😊

Legg inn en kommentar

%d