Januarhelg

For en flott helg det har vært! Jeg tror dette må ha vært en av de fineste helgene vi har hatt her på lenge.

I dag var det som det reneste eventyrland her. Det var masse glitrende nysnø, strålende sol og snødekte trær som så ut som tusser og troll, eller som portalene til et eventyrslott.

Jeg har nesten ikke gjort annet enn å gå på ski denne helga. I går gikk jeg noen runder i lysløypa, og i dag gikk turen innover marka.

Forholdene ute i skiløypene er helt fantastiske, og det føltes herlig å lange ut gjennom sporet og virkelig få brukt kroppen. Skigåing må være en av de beste formene for trening! Bildet er fra turen i dag.


Også i hagen ligger det massevis av snø nå om dagen. Jeg kan nesten ikke huske sist det lå så mye snø der. Julebelysningen på treet kan jeg bare glemme å få av på en stund. Skjøteledningen ligger godt begravd under en og en halv meter snø, og den er nesten umulig å få den frem slik det er i hagen nå. I år kommer nok jula til å vare helt til påske her:).

Selv om snøen ligger metervis ute, er det likevel litt vår i lufta. På fredag var det tulipanenes dag, og jeg kjøpte sesongens første tulipanbukett. Plutselig kom våren litt nærmere!

Jeg elsker fredagskvelder i januar. God mat, god vin, filmer og ikke minst musikk! Denne fredagskvelden hørte jeg på musikk fra radioen.

Posted by

Hei, og velkommen til min blogg! Her skriver jeg om smått og stort, det som opptar meg og som skaper engasjement. Legg gjerne igjen en kommentar hvis du vil!

Legg inn en kommentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s