Så var jula over for denne gang

I ettermiddag pakket jeg julekuler, engler, juleporselen, og en haug med andre julesaker, forsiktig ned i eskene sine. Der skal de få ligge til det igjen blir advent. I morgen skal jeg vaske juleduker, og de røde lysene i lysestakene har i løpet av kvelden blitt byttet ut med hvite.

Nå er julen 2017 bare et minne, men et veldig fint minne! Jeg har hatt en flott jul, og den ble akkurat slik jeg ønsket. Avkoblende og rolig, og med masse hyggelig samvær med familie og venner. Julen var preget av juleglede og skinnende julestemninger.

Nå ser jeg fremover. Mot den fine vintertiden og våren, men aller mest mot det nye året.

Posted by

Hei, og velkommen til min blogg! Her skriver jeg om smått og stort, det som opptar meg og som skaper engasjement. Legg gjerne igjen en kommentar hvis du vil!

Legg inn en kommentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s