God fredag!

Hei kjære blogglesere! Det er fredag og helg igjen. Årets første helg!

For meg blir nok dette den første ordentlige skihelgen. Jeg ser frem til å legge ut på skitur innover marka i morgen. Det er spådd sol og fint vær, og akkurat passe kaldt. Forholdene for skigåing er optimale. Jeg får bare håpe at jeg klarer å holde astmaen i sjakk:).

Men først skal jeg ha en koselig og avkoblende fredagskveld. Jeg har hatt hjemmekontor i dag, og hadde anledning til å avslutte dagen litt tidligere enn vanlig. Nå skal jeg snart spise middag og italiensk mat står på menyen. Aubergine parmigiana er en av mine store favoritter.

Ellers skal jeg fortsette den gode trenden fra jula, med å se filmer. Det blir nok en film eller to i kveld. Så får helgen bli akkurat slik den blir.

God helg!

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: