God fredag!

Hei kjære blogglesere! Det er fredag og helg igjen. Årets første helg!

For meg blir nok dette den første ordentlige skihelgen. Jeg ser frem til å legge ut på skitur innover marka i morgen. Det er spådd sol og fint vær, og akkurat passe kaldt. Forholdene for skigåing er optimale. Jeg får bare håpe at jeg klarer å holde astmaen i sjakk:).

Men først skal jeg ha en koselig og avkoblende fredagskveld. Jeg har hatt hjemmekontor i dag, og hadde anledning til å avslutte dagen litt tidligere enn vanlig. Nå skal jeg snart spise middag og italiensk mat står på menyen. Aubergine parmigiana er en av mine store favoritter.

Ellers skal jeg fortsette den gode trenden fra jula, med å se filmer. Det blir nok en film eller to i kveld. Så får helgen bli akkurat slik den blir.

God helg!

Posted by

Hei, og velkommen til min blogg! Her skriver jeg om smått og stort, det som opptar meg og som skaper engasjement. Legg gjerne igjen en kommentar hvis du vil!

Legg inn en kommentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s