En absolutt julekoselig film

Det er så koselig en romjulskveld å sette seg godt tilrette i sofaen, for å se en TV- serie eller en film. Det å se TV- serier og filmer i jula har etterhvert blitt en viktig juletradisjon for meg. Den utviklingen vi har hatt de siste ti åra på dette området synes jeg har vært fantastisk. Jeg synes ikke det er så veldig lenge siden at jeg måtte gå til storkiosk for å leie videoer og DVD-er, hvis jeg ønsket å se en film i helga. Eller jeg måtte gå på kino, for den sakens skyld. Men nå er det lenge siden jeg var på kino sist.

Jeg tenker liksom ikke så mye på å gå på kino mer. Jeg sitter like gjerne i min egen stue og ser filmer. Jeg synes det er fantastisk at jeg nå kan velge mellom all verdens gode (og mindre gode) filmer, direkte fra sofaen, fra ulike strømmetjenester. Den strømmetjenesten jeg bruker mest er Nettflix, men også NRK-Play, SVT-Play og Viaplay bruker jeg en del.

Nettflixfilmen jeg så i går het Julearven. Det var en helt typisk julefilm, med masse julestemning, godt budskap , romantikk og happy ending. En absolutt julekoselig film.

Her er noen andre av mine julefilmfavoritter:

Love Actually

The Holiday

Polarekspressen

Hjemme alene

En julefortelling

Flåklypa grand prix

Posted by

Hei, og velkommen til min blogg! Her skriver jeg om smått og stort, det som opptar meg og som skaper engasjement. Legg gjerne igjen en kommentar hvis du vil!

Legg inn en kommentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s