En absolutt julekoselig film

Det er så koselig en romjulskveld å sette seg godt tilrette i sofaen, for å se en TV- serie eller en film. Det å se TV- serier og filmer i jula har etterhvert blitt en viktig juletradisjon for meg. Den utviklingen vi har hatt de siste ti åra på dette området synes jeg har vært fantastisk. Jeg synes ikke det er så veldig lenge siden at jeg måtte gå til storkiosk for å leie videoer og DVD-er, hvis jeg ønsket å se en film i helga. Eller jeg måtte gå på kino, for den sakens skyld. Men nå er det lenge siden jeg var på kino sist.

Jeg tenker liksom ikke så mye på å gå på kino mer. Jeg sitter like gjerne i min egen stue og ser filmer. Jeg synes det er fantastisk at jeg nå kan velge mellom all verdens gode (og mindre gode) filmer, direkte fra sofaen, fra ulike strømmetjenester. Den strømmetjenesten jeg bruker mest er Nettflix, men også NRK-Play, SVT-Play og Viaplay bruker jeg en del.

Nettflixfilmen jeg så i går het Julearven. Det var en helt typisk julefilm, med masse julestemning, godt budskap , romantikk og happy ending. En absolutt julekoselig film.

Her er noen andre av mine julefilmfavoritter:

Love Actually

The Holiday

Polarekspressen

Hjemme alene

En julefortelling

Flåklypa grand prix

Legg inn en kommentar

%d