God jul!

Hei kjære blogglesere!

Nå tennes tusen julelys, og julefreden er i ferd med å innfinne seg.

Jeg vil ønske dere en riktig god jul og et godt nyttår! Jeg håper dere får en fin og hyggelig julekveld, enten dere feirer den alene eller sammen med familie og venner. Måtte julefeiringen bli varm og god!

Selv har jeg tatt turen til Lillehammer for å feire julen sammen med min mor. Her er huset nydelig julepyntet, og pakkene ligger klare under treet. Vi har nettopp spist julegrøt, og skal snart begynne å steke ribbe. Julemusikk strømmer ut fra tv-en. Ute er det hvit jul og klart vær. Snart så ringes julen inn, og vi kan se julestjerna.

Posted by

Hei, og velkommen til min blogg! Her skriver jeg om smått og stort, det som opptar meg og som skaper engasjement. Legg gjerne igjen en kommentar hvis du vil!

2 thoughts on “God jul!

Legg inn en kommentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s