Dagen før dagen

Det er sent på lille julaften og endelig begynner det å bli julefred i huset.

Dagen i dag har vært så travel. Jeg sto opp tidlig for å ordne med de siste pakkene, og deretter dro jeg ut for å handle til jul. Jeg var ikke alene i butikken, for å si det sånn.

Siden har det gått slag i slag.Jeg har strøket duker, og har pyntet til jul.Jeg har laget juledekorasjoner.Juletreet har jeg kunnet glede meg over i flere dager allerede.Litt utpå dagen begynte jeg å gjøre i stand til bursdagsselskap. Anine, eldste datter, fyller år på julaften, og i år passet det best at vi feiret dagen hennes i dag, på lille julaften.Hovedpersonen ønsket seg taco som bursdagsservering, og da ble det tacobuffét. (Jeg fikk sneket inn litt vegetarmat også:))

Nå er det altså sen kveld lille julaften. Det er fint å tenke på at jeg stort sett er ferdig til jul. Jeg har bakt småkaker, og har planlagt og gjort innkjøp for julens vegetariske måltider. Jeg har pakket inn pakker, båret ved og satt opp fuggelband. Jeg har pynta i huset. Nå ser jeg frem til juledagene. Da skal jeg være sammen med min familie, og jeg skal lese bøker og se julefilmer. Jeg skal fotografere, høre på musikk og synge. Gå turer og drikke kaffe og spise julekaker. Jeg skal kose meg.

Same procedure as every year, med andre ord.

Sendt av

Hei, og velkommen til min blogg! Her skriver jeg om smått og stort, det som opptar meg og som skaper engasjement. Legg gjerne igjen en kommentar hvis du vil!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s