Årets korteste dag

Det aller beste med denne dagen, er at sola snur. Bare vissheten om at det nå går mot lysere tider gjør noe med humøret. Solverv skjer på ettermiddagen i dag, nærmere bestemt kl 1728.

Det går ganske fort mot lysere tider også. Allerede om en måned har dagens lengde økt med 1 time og 21 minutter her jeg bor. Jeg gleder meg til lysere vinterdager, og etterhvert til påske og vår!

Her kan du finne dagens lengde for din kommune.

Ellers er disse dagene før jul preget av god gammeldags julestri hos meg. Det er alltid så travelt disse førjulsdagene. Jeg har bakt og ordnet med pakker, og har fått pyntet litt til jul. I går pyntet jeg juletreet. Det er litt tidlig å pynte det, for vanligvis gjør jeg det nærmere julaften. Men det er jo koselig at juletreet lyser noen dager før jul også.

Nå skal jeg snart starte dagens arbeid, fra hjemmekontor i dag. Så fortsetter juleforberedelsene i ettermiddag.

Legg inn en kommentar

%d