Søte små


Nå er det lenge siden jeg har skrevet om ekorn, og her kommer det en liten oppdatering. Hver dag er det mange ekorn som besøker hagen min, og de er virkelig de søteste og morsomste hagegjestene en kan tenke seg. De skaper liv, røre og drama i hagen, og de er veldig nyskjerrige. Når jeg av og til er hjemme på dagen, kan jeg bli helt fasinert av å følge med på deres liv og levnet.

Yndlingsmaten til ekorna er uten tvil solsikkefrø, men også jordnøtter, meisebolle og brød glir ned på høykant. Epler og gulrøtter er ikke noen stor hit.

Nå som dagene er korte, spiser de ikke så mye som de gjorde tidligere i år. Annenhver morgen går jeg ut i den mørke hagen for å legge ut mat til dem og for å ordne på fôringsplassen, før jeg går på jobb. Men litt må en da gjøre for de søte små.

Legg inn en kommentar

%d