Julegaten

For en fantastisk juleby Göteborg er! Det virket som det funklet og glitret overalt der akkurat nå. Göteborg var virkelig en juleopplevelse utenom det vanlige. I sentrumsgatene lyste julelysene, og det var juleutstillinger i mange av butikkvinduene.

Vindusutstilling.

Høydepunktet under besøket var uten tvil julemagien på Liseberg. Der var det flott!

I går formiddag, før vi dro til Liseberg, besøkte vi bydelen Haga. Haga er den eldste bydelen i Gøteborg. Også der var det vakkert julepyntet, og i hovedgata Nygata var det et spennende julemarked, med mange forskjellige boder. Det var boder særlig for håndverk og lokal mat, men også mye annet. Mange av bodene solgte varer for veldedige formål.

En antikkbutikk som var fylt med krystall, engler og skulpturer.

Fra denne boden solgte de lefser og annet bakverk.

Her solgte de lokalprodusert mat.

Pepperkakeformer i alle varianter.

Langs Nygata var det mange fine butikker, både vintagebutikker og mer moderne butikker. Også mange koselige kafeer og restauranter.

Denne damen solgte julekranser.

Hagakyrkan.

Legg inn en kommentar