Julemagi

God ettermiddag! Jeg er i Gøteborg, og har nettopp kommet tilbake til hotellet etter å ha besøkt Liseberg, fornøyelsesparken i byen. På Liseberg var det helt magisk! Et juleeventyr! En helt fantastisk julestemning, med millioner av julelys, og juledekorasjoner. Det var lysende juletrær, skinnende stjerner og gnistrende blå og hvite vinterstemninger. Det var snømenn, nisser, karuseller og hus med julelys. Det var tivoli med lykkehjul. Det var boder med sjokolade, gotteri og hundrevis av andre ting. Men det aller vakreste var likevel oppvisningen av balletten Nøtteknekkeren som isdans. Det var en helt strålende vakker opplevelse.

Posted by

Hei, og velkommen til min blogg! Her skriver jeg om smått og stort, det som opptar meg og som skaper engasjement. Legg gjerne igjen en kommentar hvis du vil!

Legg inn en kommentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s