Julemagi

God ettermiddag! Jeg er i Gøteborg, og har nettopp kommet tilbake til hotellet etter å ha besøkt Liseberg, fornøyelsesparken i byen. På Liseberg var det helt magisk! Et juleeventyr! En helt fantastisk julestemning, med millioner av julelys, og juledekorasjoner. Det var lysende juletrær, skinnende stjerner og gnistrende blå og hvite vinterstemninger. Det var snømenn, nisser, karuseller og hus med julelys. Det var tivoli med lykkehjul. Det var boder med sjokolade, gotteri og hundrevis av andre ting. Men det aller vakreste var likevel oppvisningen av balletten Nøtteknekkeren som isdans. Det var en helt strålende vakker opplevelse.

Sendt av

Hei, og velkommen til min blogg! Her skriver jeg om smått og stort, det som opptar meg og som skaper engasjement. Legg gjerne igjen en kommentar hvis du vil!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s