På julekonsert

Det er koselig før jul å gå ut og gjøre noe hyggelig. I går var jeg sammen med venninneklubben min på julekonsert i den lokale kirken her vi bor.

Konserten som vi var på, var med Trine Rein og Eli Kristin Hansveen. Tittelen på den var «Julegaven». Og konserten var virkelig en julegave til oss som var der! Den var fantastisk fin. Det var stor stemmeprakt i utførelsen av sangene fra artistene. Dagens konsert var premieren.

Gjennom en og en halv time ga artistene oss et variert og spennende program. Det manglet ikke på julestemning. Mange tradisjonelle julesanger sto på programmet, for eksempel klassikeren « Det lyser i stille grender», som innledet konserten. Fantastiske fremførelser var Amazing grace, Ave Maria, Det har ei rose sprunge, O’ helga natt. Noen sanger kom i gospelversjon, og mens andre som kraftfull opera, ved Eli Kristin Hansveen.

En av sangene «Julegaven» var nyskrevet for anledningen, og den var konsertens tittellåt. Trine ønsket at låten skulle inneholde budskap om guddommelig kjærlighet, som representerer fundamentet i julekonsertene.

Avslutningsvis i konserten ble «Deilig er jorden» fremført, før glade toner fra «Joy to the world» avsluttet den.

Konserten hadde også veldedig innslag ved Mission Aviation Fellowship, MAF.no. MAF er en organisasjon som flyr for å redde mennesker i konflikt, katastrofe , isolasjon og fattigdom.

«Julegaven» var absolutt en konsert å få med seg. Den var flott, ga stor julestemning, og mange gåsehudopplevelser.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: