God lørdag!

God lørdag, kjære blogglesere!

Endelig er det helg, endelig er det lørdag! Det er tidlig morgen hos meg, og akkurat i ferd med å lysne ute. Jeg sitter og koser meg med dagens første kaffekopp og har en rolig start på dagen, før jeg om en times tid skal sette meg i bilen for å dra til Lillehammer for å besøke min mor. Jeg har hatt en travel uke, og det skal bli godt med en liten tur til Lillehammer for å besøke mor.

Det ser ut til å bli en flott helg på Østlandet, med både sol og snø. I morgen når jeg kommer hjem skal jeg ta frem adventstingene fra loftet. Jeg har omsider forstått at jeg er litt tidlig ute (he he😀), men skitt au, jeg tar dem frem likevel.

God lørdag og helg til alle!

Legg inn en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s