God lørdag!

God lørdag, kjære blogglesere!

Endelig er det helg, endelig er det lørdag! Det er tidlig morgen hos meg, og akkurat i ferd med å lysne ute. Jeg sitter og koser meg med dagens første kaffekopp og har en rolig start på dagen, før jeg om en times tid skal sette meg i bilen for å dra til Lillehammer for å besøke min mor. Jeg har hatt en travel uke, og det skal bli godt med en liten tur til Lillehammer for å besøke mor.

Det ser ut til å bli en flott helg på Østlandet, med både sol og snø. I morgen når jeg kommer hjem skal jeg ta frem adventstingene fra loftet. Jeg har omsider forstått at jeg er litt tidlig ute (he he😀), men skitt au, jeg tar dem frem likevel.

God lørdag og helg til alle!

Posted by

Hei, og velkommen til min blogg! Her skriver jeg om smått og stort, det som opptar meg og som skaper engasjement. Legg gjerne igjen en kommentar hvis du vil!

Legg inn en kommentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s