På bowling

Da jeg var i Tyskland, deltok jeg på en aktivitet som jeg ikke har vært borti på mange mange år, nemlig bowling.

Sammen med en annen familie dro vi ut til en lokal bowlingbane, og var der i flere timer og spilte. Vi dannet ulike team og spilte ulike serier. Teamene kunne for eksempel være eldre mot yngre, jentene mot guttene, og blandingslag med eldre og yngre. Vi spilte tre serier, og utfordringene var ulike i hver serie.

Jeg synes spillet var spillet og lagkonkurransen var kjempegøy, og jeg ble overrasket hvor bra bowling passer for lag.

Det var også veldig sosialt og hyggelig å spille bowling, og absolutt bra for relasjoner og samspill. Så bowling tror jeg må være en god familieaktivitetet! Det er heller ikke vanskelig å bowle. Selv med minimal trening får både voksne og barn det til.

På bildet er det Cathinka som bowler.

Posted by

Hei, og velkommen til min blogg! Her skriver jeg om smått og stort, det som opptar meg og som skaper engasjement. Legg gjerne igjen en kommentar hvis du vil!

Legg inn en kommentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s