Noen dagers ferie


Jeg har tatt meg noen dagers ferie og har dratt til Bayern i Tyskland, hvor jeg på fredag skal delta i en 60-års dag. Jeg dro fra Oslo i går sammen med Cathinka yngste datter og mannen hennes Daniel, og det er Daniels far som har bursdag.

Det å ha en liten ferie nå midt i november føles kjempebra. Det er fint med litt avkobling og noen hyggelige opplevelser nå som høsten er som mørkest. Jeg merker at jeg har godt av det.

I dag besøkte vi landsbyen Schwangau og slottet Neuschwanstein, som vi også besøkte i sommer. Det var veldig flott der nå også. Det var snø og ganske kaldt, men det er ikke så rart siden stedene ligger på nesten 900 meter over havet.

Vi deltok på omvisning på slottet, og det var virkelig en opplevelse, for makan til kongeslott! Ikke rart at det har vært forbilde for Disneys filmunivers. Dessverre var det ikke lov til å ta bilder der, men jeg kjøpte med meg noen postkort som jeg muligens skanner inn ved en senere anledning.

Etter omvisningen dro vi til en ekte tysk Bierstube og spiste lunch. En opplevelse det også.

Posted by

Hei, og velkommen til min blogg! Her skriver jeg om smått og stort, det som opptar meg og som skaper engasjement. Legg gjerne igjen en kommentar hvis du vil!

Legg inn en kommentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s