Noen dagers ferie


Jeg har tatt meg noen dagers ferie og har dratt til Bayern i Tyskland, hvor jeg på fredag skal delta i en 60-års dag. Jeg dro fra Oslo i går sammen med Cathinka yngste datter og mannen hennes Daniel, og det er Daniels far som har bursdag.

Det å ha en liten ferie nå midt i november føles kjempebra. Det er fint med litt avkobling og noen hyggelige opplevelser nå som høsten er som mørkest. Jeg merker at jeg har godt av det.

I dag besøkte vi landsbyen Schwangau og slottet Neuschwanstein, som vi også besøkte i sommer. Det var veldig flott der nå også. Det var snø og ganske kaldt, men det er ikke så rart siden stedene ligger på nesten 900 meter over havet.

Vi deltok på omvisning på slottet, og det var virkelig en opplevelse, for makan til kongeslott! Ikke rart at det har vært forbilde for Disneys filmunivers. Dessverre var det ikke lov til å ta bilder der, men jeg kjøpte med meg noen postkort som jeg muligens skanner inn ved en senere anledning.

Etter omvisningen dro vi til en ekte tysk Bierstube og spiste lunch. En opplevelse det også.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: