Søndag

Beklager at det har vært litt stille fra meg her noen dager. Jeg har hatt så mye på programmet en stund, og det har vært vanskelig å finne tid til blogge ved siden av. Men senere denne uken skal jeg ha noen dagers ferie, og da håper jeg å kose meg med fotografering og blogging igjen. Takk forresten til alle dere som jevnlig titter innom bloggen min, det setter jeg stor pris på!

Jeg har hatt en veldig koselig helg! I går kveld hadde vi familieselskap og var samlet over 20 stykker, med stort og smått. Det var veldig hyggelig! Vi holdt det gående til langt utpå natta, og hadde det gøy med sang og spill og quiz. På menyen sto suppe servert med foccaciabrød, og til dessert var det kaker og kaffe.

Jeg hadde huset fullt av gjester i natt, og da ble det en koselig familiefrokost i dag morges også.

Litt utpå formiddagen vendte jeg snuten mot Lillehammer, for å dra og besøke min min mor. Hun har hanglet litt i det siste, men det står etter forholdene bra til med henne.

Min mor hadde dekket et koselig kaffebord.

Det var en aldeles nydelig himmel over Lillehammer i ettermiddag.

Nå er det sent søndag kveld og litt småkaldt i huset. Godt da med varme på peisen!

Posted by

Hei, og velkommen til min blogg! Her skriver jeg om smått og stort, det som opptar meg og som skaper engasjement. Legg gjerne igjen en kommentar hvis du vil!

Legg inn en kommentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s