Søndag

Beklager at det har vært litt stille fra meg her noen dager. Jeg har hatt så mye på programmet en stund, og det har vært vanskelig å finne tid til blogge ved siden av. Men senere denne uken skal jeg ha noen dagers ferie, og da håper jeg å kose meg med fotografering og blogging igjen. Takk forresten til alle dere som jevnlig titter innom bloggen min, det setter jeg stor pris på!

Jeg har hatt en veldig koselig helg! I går kveld hadde vi familieselskap og var samlet over 20 stykker, med stort og smått. Det var veldig hyggelig! Vi holdt det gående til langt utpå natta, og hadde det gøy med sang og spill og quiz. På menyen sto suppe servert med foccaciabrød, og til dessert var det kaker og kaffe.

Jeg hadde huset fullt av gjester i natt, og da ble det en koselig familiefrokost i dag morges også.

Litt utpå formiddagen vendte jeg snuten mot Lillehammer, for å dra og besøke min min mor. Hun har hanglet litt i det siste, men det står etter forholdene bra til med henne.

Min mor hadde dekket et koselig kaffebord.

Det var en aldeles nydelig himmel over Lillehammer i ettermiddag.

Nå er det sent søndag kveld og litt småkaldt i huset. Godt da med varme på peisen!

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: