Høst i Slottsparken 

På denne tiden av året elsker jeg å gå rundt og vasse i løvet. Den herlige lyden av et tykt lag med løv mot skoa! 

Det fikk jeg rikelig anledning til i dag, da jeg la turen innom Slottsparken på vei hjem fra jobb. Der var det veldig vakkert akkurat nå! I den lave ettermiddagsola var parken nesten som en gylden sal, – minst like fin som ballsalene inne på slottet. Bladene ringlet ned, det suste i tretoppene, og glitret i gult, grønt, orange og gull. 

Posted by

Hei, og velkommen til min blogg! Her skriver jeg om smått og stort, det som opptar meg og som skaper engasjement. Legg gjerne igjen en kommentar hvis du vil!

Legg inn en kommentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s