Ukemeny 42 / 2017 – vegetar

Hei og god søndag! Nå som det er høst synes jeg det er godt med varmende mat, som gryter, supper og gratenger. Dette er også veldig greit å servere, både til hverdag og fest. Slik mat kan også utmerket godt lages i stand på forhånd, – den faktisk bedre av å stå litt, for da får smakene modnet seg. 

I denne ukemenyen er det litt av hvert av varmende høstmat. La gjerne middagsrettene få følge av en frisk salat.

Mandag – Rød linsesuppe Denne suppen er vegan.

Tirsdag – Couscoussalat med brokkoli, kikerter og fetaost Utelat fetaosten hvis du ønsker salaten vegan.Onsdag – Vegetarisk taco med sopp og maispuré Bruk havremelk (eller havrefløte i maispurén hvis du ønsker retten vegan.Torsdag – Pastasaus med kikerter Fredag – Linse- og valnøttburger – veganLørdag – Chana Masala servert med raita Bruk soyayoghurt i raitaen hvis du ønsker retten vegan.Kikertboller med ovnsstekte potetbåter og gulrottzatziki Bruk soyayoghurt i tzatzikien for et vegansk alternativ.Ukens brød – Vridde baguetter med oliven

Legg inn en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s