Ukemeny 42 / 2017 – vegetar

Hei og god søndag! Nå som det er høst synes jeg det er godt med varmende mat, som gryter, supper og gratenger. Dette er også veldig greit å servere, både til hverdag og fest. Slik mat kan også utmerket godt lages i stand på forhånd, – den faktisk bedre av å stå litt, for da får smakene modnet seg. 

I denne ukemenyen er det litt av hvert av varmende høstmat. La gjerne middagsrettene få følge av en frisk salat.

Mandag – Rød linsesuppe Denne suppen er vegan.

Tirsdag – Couscoussalat med brokkoli, kikerter og fetaost Utelat fetaosten hvis du ønsker salaten vegan.Onsdag – Vegetarisk taco med sopp og maispuré Bruk havremelk (eller havrefløte i maispurén hvis du ønsker retten vegan.Torsdag – Pastasaus med kikerter Fredag – Linse- og valnøttburger – veganLørdag – Chana Masala servert med raita Bruk soyayoghurt i raitaen hvis du ønsker retten vegan.Kikertboller med ovnsstekte potetbåter og gulrottzatziki Bruk soyayoghurt i tzatzikien for et vegansk alternativ.Ukens brød – Vridde baguetter med oliven

Posted by

Hei, og velkommen til min blogg! Her skriver jeg om smått og stort, det som opptar meg og som skaper engasjement. Legg gjerne igjen en kommentar hvis du vil!

Legg inn en kommentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s