Høstferie 

Fullmåne og stjerneklart
Høststemning i stua
Peiskos
 

Endelig tilbake på hytta! Jeg har bevilget meg noen dagers høstferie, og har tatt turen til hytta på Sørlandet. Det er fint å være her igjen, og det er godt med en liten ferie nå.  Jeg har ikke så mange planer for disse dagene, annet enn at jeg skal kose meg med hyttelivet, teste ut noen nye oppskrifter i kjøkkenet, trene og gå turer. 

Det har vært en strålende dag på Sørlandet i dag. Det ser ut til at det skal bli like fint resten av uka også. Herlig! Det er så fint ved kysten nå om høsten, ihvertfall når det er slik som det har vært i dag.

Legg inn en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s