Høstferie 

Fullmåne og stjerneklart
Høststemning i stua
Peiskos
 

Endelig tilbake på hytta! Jeg har bevilget meg noen dagers høstferie, og har tatt turen til hytta på Sørlandet. Det er fint å være her igjen, og det er godt med en liten ferie nå.  Jeg har ikke så mange planer for disse dagene, annet enn at jeg skal kose meg med hyttelivet, teste ut noen nye oppskrifter i kjøkkenet, trene og gå turer. 

Det har vært en strålende dag på Sørlandet i dag. Det ser ut til at det skal bli like fint resten av uka også. Herlig! Det er så fint ved kysten nå om høsten, ihvertfall når det er slik som det har vært i dag.

Posted by

Hei, og velkommen til min blogg! Her skriver jeg om smått og stort, det som opptar meg og som skaper engasjement. Legg gjerne igjen en kommentar hvis du vil!

Legg inn en kommentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s