God fredag!

Hei og god fredag! Det er tidlig morgen, og her har det så smått begynt å lysne av dag. Jeg har tent lys, og sitter ved stuebordet og nyter dagens første kaffekopp. Om ikke lenge skal jeg begynne på dagens arbeid.

Denne helgen skal jeg bare være hjemme og ta livet med ro. Etter en travel september så langt, er deilig å ha en helg uten så mye på programmet. Jeg skal finne frem raggsokker og sitte foran peisen og drikke te, se filmer på Nettflix og kose meg med matlaging i kjøkkenet. Kanskje blir det tid til litt høstarbeid ute i hagen.

Forhåpentligvis kommer jeg meg også ut på skogstur i deilig frisk høstluft denne helgen.

En riktig god fredag til alle!

Legg inn en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s