God fredag!

Hei og god fredag! Det er tidlig morgen, og her har det så smått begynt å lysne av dag. Jeg har tent lys, og sitter ved stuebordet og nyter dagens første kaffekopp. Om ikke lenge skal jeg begynne på dagens arbeid.

Denne helgen skal jeg bare være hjemme og ta livet med ro. Etter en travel september så langt, er deilig å ha en helg uten så mye på programmet. Jeg skal finne frem raggsokker og sitte foran peisen og drikke te, se filmer på Nettflix og kose meg med matlaging i kjøkkenet. Kanskje blir det tid til litt høstarbeid ute i hagen.

Forhåpentligvis kommer jeg meg også ut på skogstur i deilig frisk høstluft denne helgen.

En riktig god fredag til alle!

Posted by

Hei, og velkommen til min blogg! Her skriver jeg om smått og stort, det som opptar meg og som skaper engasjement. Legg gjerne igjen en kommentar hvis du vil!

Legg inn en kommentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s