Septemberhelg 

Nok en septemberhelg nærmer seg slutten. Tenk at det snart er oktober!

Helgen startet rolig på fredag ettermiddag. Det var så deilig å slappe av med et måltid god mat og et par bra filmer på Nettflix, etter en lang arbeidsuke.

Lørdagen ble desto travlere. Mitt stakkars hus har vært forsømt en stund, og det ble derfor et skikkelig skippertak med rydding og vasking. Lørdagsformiddagen gikk med til å stryke klær og rydde, støvsuge og vaske. Ikke verdens mest interessante aktiviteter, men du verden så bra det føles etterpå.

Utpå ettermiddagen tok jeg helg, og satte kursen mot Lillehammer for å besøke min mor. Det er en stund siden jeg besøkte henne sist, og det var koselig å se henne igjen. Vi hadde en fin lørdagskveld, der høydepunktet uten tvil var Stjernekamp (ett av mine favorittprogrammer). I dag tidlig bød min mor på en god gammeldags søndagsfrokost.
Etter frokosten gikk jeg ut på søndagstur sammen med Bjørn, broren min. September er virkelig en flott måned for turgåing!

Vi gikk langs Mesnaelva på Lillehammer, vår barndoms favorittur! Der var det veldig fint akkurat nå. Raslende gyldent løv og skummende hvitt vann i utallige fossefall.
Det ligger til slekta! Å ta bilder underveis, mener jeg.
Etterhvert kom vi ned til byen igjen. Det var en grå høsttung dag på Lillehammer i dag, med småregn og tåke.
Godt da å komme inn igjen! Etter turen var det eplekake og kaffe hjemme hos min brors familie. Veldig koselig! Eplekaken smakte helt nydelig.
Men søndagen var ikke ferdig med det. Etter turen dro jeg til Plantasjen og kjøpte massevis av blomster, løk og busker, slik at jeg kan høstpynte utenfor huset. Det er veldig mye bra å få kjøpt på salg der akkurat nå.
Da jeg kom hjem igjen var det planting i kurver og krukker for alle penga.
Levende lys, og bål på peisen fikk avslutte søndagen.

2 kommentarer

  1. Synes bloggsiden er blitt mye finere enn forrige gang jeg var innom. Mer ryddig og oversiktig. Søk funksjon er veldig bra å ha. Samt mest sette innlegg og siste innlegg. Og selvsagt mange fine bilder som alltid.

    Mvh
    Tormod.

    1. Hei Tormod! Tusen takk skal du ha. Jeg måtte gå over til et nytt WordPress-abonnement her om dagen, og da benyttet jeg anledningen til å legge på et nytt bloggdesign. Jeg er veldig godt fornøyd selv, og synes at bloggen har blitt mer oversiktlig. Trafikken har tatt seg opp, ved at hver besøkende er inne på flere innlegg.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: