Mandag 

Hei, og god mandagsmorgen! Jeg hadde tenkt å legge ut mitt sedvanlige blogginnlegg med bilder fra helgen i går kveld, men siden jeg befinner meg ute på bøljan den blå, var det ikke mulig å få ut noe innlegg.

Jeg har tilbrakt noen dager i Tallinn, der jeg har deltatt på et spennende og interessant kurs, med tema sosiale medier. Jeg fikk masse ny kunnskap om ulike sosiale medier og om bruken av dem, og ble kjent med mange hyggelige mennesker.

Byen Tallinn var også et positivt bekjentskap, og den er absolutt en by jeg har lyst til å besøke igjen. Den gamle bydelen der var kjempeflott, med mye fint å se og gjøre.

Hjemreisen min går med båt og tog, og siden jeg fortsatt er ute på sjøen, så får bildene mine heller vente til senere. Nå skal jeg tilbringe noen timer i Stockholm, før ferden går videre til Oslo.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: