Mandag 

Hei, og god mandagsmorgen! Jeg hadde tenkt å legge ut mitt sedvanlige blogginnlegg med bilder fra helgen i går kveld, men siden jeg befinner meg ute på bøljan den blå, var det ikke mulig å få ut noe innlegg.

Jeg har tilbrakt noen dager i Tallinn, der jeg har deltatt på et spennende og interessant kurs, med tema sosiale medier. Jeg fikk masse ny kunnskap om ulike sosiale medier og om bruken av dem, og ble kjent med mange hyggelige mennesker.

Byen Tallinn var også et positivt bekjentskap, og den er absolutt en by jeg har lyst til å besøke igjen. Den gamle bydelen der var kjempeflott, med mye fint å se og gjøre.

Hjemreisen min går med båt og tog, og siden jeg fortsatt er ute på sjøen, så får bildene mine heller vente til senere. Nå skal jeg tilbringe noen timer i Stockholm, før ferden går videre til Oslo.

Posted by

Hei, og velkommen til min blogg! Her skriver jeg om smått og stort, det som opptar meg og som skaper engasjement. Legg gjerne igjen en kommentar hvis du vil!

Legg inn en kommentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s