Kaffebar, butikk og frisør på stasjonen

Her om dagen klarte jeg det kunststykket å ikke rekke toget, selv om jeg satt inne på venterommet på stasjonen og ventet på det. Forstå det den som kan:) Jeg satt bare fordypet og skrev på noe, og plutselig hørte jeg at toget var i ferd med å forlate perrongen.

Nå skulle det vise seg at det slettes ikke var så verst likevel, å måtte vente i førti minutter på neste tog. På Nittedal stasjon, der jeg tar toget fra, har det nemlig nettopp kommet en ny kaffebar, interiørbutikkbutikk og frisør.

Kaffebaren har et variert utvalg av ferskbrygget kaffe og kaker, og i interiørbutikken, som er en del av kaffebarkonseptet, selges det interiørgjenstander, leker, gaveartikler og husgeråd.

Kaffebaren ligger i første etasje i stasjonsbygningen i tilknytning til venterommet, og interiørbutikken i andre. I interiørbutikken er det laget sitteplasser med bord, slik at reisende og andre kan sette seg ned for å ta en kopp kaffe mens de handler. Eller de kan slå seg ned for å jobbe litt, eller ha et møte. 

Et veldig bra tilbud til lokalbefolkningen og til reisende!

Jeg synes det er så bra at noen satser og etablerer seg med ny virksomhet. Vårt samfunn trenger gründere, – vi trenger folk som skaper sine egne og andres arbeidsplasser. Nye virksomheter trenger all den støtte og oppslutning de kan få i den krevende fasen det er å etablere seg og bygge opp et markedsgrunnlag.

Jeg vet ihvertfall hvor jeg skal gå og kjøpe julegaver i år:)

Jeg synes også det er fint at gamle kulturbygninger igjen fylles med liv. Stasjonsbygninger er så flotte, og det er bra at de gjøres tilgjengelig for lokal næringsutvikling.

Nittedal Landhandleri
Stasjonsveien 75
1482 Nittedal


Oker frisør
Stasjonsveien 75
1482 Nittedal

Du finner Nittedal landhandleri og Oker frisør på Facebook og Instagram.

Posted by

Hei, og velkommen til min blogg! Her skriver jeg om smått og stort, det som opptar meg og som skaper engasjement. Legg gjerne igjen en kommentar hvis du vil!

Legg inn en kommentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s