Kveldsstund

Det er sen tirsdagskveld, og om ikke lenge skal jeg legge meg. Men først skal jeg sitte i ro en stund, drikke grønn te og bare koble av. La tankene flyte. Roe ned.

Godt det etter en travel dag både på jobb og hjemme.

Det er noe med det å reflektere over dagen som har gått. Hva var det som var bra i dag? Hva var det som var mindre bra. Var det noe som ga energi? Var det som tappet for energi?

Dagene har så lett for å bli fulle av forventninger og forpliktelser av alle slag. Av møter og aktiviteter. Av mennesker som gir og mennesker som tar. Av travelhet og frustrasjoner.

Dagene kan være som en virvelvind.

Desto viktigere blir det da å finne fred og ro i tilværelsen. Finne balansen, og fylle på med god og positivt energi. Søke det som gjør godt, og som gir energi. Koble av og fylle på med noe positivt.

Hva det er, kan være forskjellig for hver enkelt. Det kan være en god samtale, musikk, et godt dikt, en god bok, meditasjon, eller noe annet. 

2 kommentarer

  1. Så gode, fine ord. Tenkte noe av det samme selv da jeg våknet i morges. At det er så viktig at vi stopper litt opp, puster og bare er, for å kjenne at vi er der vi ønsker å være – at vi lever i tråd med verdiene våre og det vi ønsker å oppnå. At vi ikke bare flyter med og havner i ubalanse med oss selv, og gjerne glemmer å prioritere det vi syntes er viktigst i livet. Takk som deler tanker og refleksjoner -som inspirerer oss andre 🙂
    Ha en fin dag!

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: