Glimt fra helgen 

Jeg var ikke bare på museumsbesøk denne helgen, jeg var også og besøkte min mor på Lillehammer. Vi rakk å gjøre ganske mye på den korte tiden jeg var der. Blant annet var vi på shopping, var ute og spiste, og var på sykehjemmet på besøk. Her er noen glimt fra denne helgen.
Dette bildet er fra Søndre park på Lillehammer, hvor vi spiste lunch på lørdag. Jeg spiste en vegetarsalat med quinoa, spinat, søtpotet og fetaost, – servert med grovbrød og aioli. Den smakte supergodt! Jeg glemte å ta bilde, men det kan godt hende at salaten gjenoppstår her på bloggen en dag.

Fontenen i parken heter forresten “Leda med svanen”. Leda med svanen er et kjent motiv fra gresk mytologi.
På søndag gikk vi Stasjonen cafe på Lillehammer og spiste middag. Restauranten ligger, som navnet tilsier, på Lillehammer stasjon. Stedet ligger like i nærheten av vandrehjemmet på Lillehammer.
Jeg har nye sko, av merket Ecco, som jeg synes er SÅ kule. Jeg føler nesten at jeg svever bortover gaten når jeg har dem på:)
Det er høstetid, og i min mors hage bugner det av rips.
Jeg plukket med meg et par kilo hjem, som jeg skal fryse ned. Mest sannsynlig kommer bærene til å brukt i desserter og smoothies, når vinteren setter inn.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: