På Bitihorn 

Her er vi på vei oppover

Siden forrige søndag har jeg vært med på å arrangere en ungdomsleir i regi av Rotary. Det er 12 ungdommer fra 11 forskjellige land som er i Norge i to uker for å lære om norsk samfunnsliv og kultur. Leiren har tema Capital og Country, og det er Rotaryklubben som jeg er medlem i som arrangerer leiren, sammen med to andre klubber. I forrige uke hadde ungdommene aktiviteter i Oslo, og denne uken er de i Valdres. Det har vært kjempegøy å være med på å arrangere leiren, og jeg har fulgt med ungdommene på noen av aktivitetene.

Det har jeg også gjort i dag. I dag ble jeg med gruppen på fjelltur, til Bitihorn i Valdres 1607 moh. (Les mer om turen her). Det ble en kjempeflott tur! Fantastisk utsikt, og imponerende innsats fra alle. 

Jeg var veldig godt fornøyd selv, med at jeg kom meg opp på toppen:)

Fantastisk utsikt mot Jotunheimen
En rast
Vi hadde med oss to søte hunder på turen
Det er gå nedover er minst like krevende som å gå oppover. Her var det mye brattere enn det ser ut på bildet:)

1 kommentar

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: