God lørdag og helg!

Jeg prøver å få blogget litt hver dag, men de siste dagene har det vært vanskelig å få det til, fordi jeg har hatt to ungdommer boende her denne uken. Ungdommene, en gutt fra Tyskland og ei jente fra Taiwan, er i Norge i 14 dager for å delta på en sommerleir, og jeg har vært vertsfamilie for dem.

Det har vært så koselig å ha dem på besøk. Så fint med litt liv og latter i huset igjen! Nå som barna mine har flyttet ut hadde jeg nesten glemt hvor mye jeg savnet det:)

På torsdag hadde vi besøk av fire andre deltakere fra leiren og deres vertsfamilier også, og det var fantastisk hyggelig. Jeg bød på taco, og det slo godt an både hos ungdommene og hos vertsfamiliene. Flere av ungdommene hadde aldri smakt taco før, så det er tydeligvis bare i Norge at vi er så hekta på det.

Nå har ungdommene dratt videre på aktiviteter, men det er ikke så veldig lenge til jeg ser dem igjen. Allerede på mandag drar jeg opp til Valdes for å gå en fjelltur sammen med dem.

Jeg har en god del på programmet denne helgen. Hvis været holder, så skal jeg prøve å få unna noen malearbeider som jeg har utsatt en stund. En tur ut i skogen står også på planen for helgen.

En riktig god lørdag og helg til alle!

Helgen startet med et vakkert solregn over skogen.

Posted by

Hei, og velkommen til min blogg! Her skriver jeg om smått og stort, det som opptar meg og som skaper engasjement. Legg gjerne igjen en kommentar hvis du vil!

Legg inn en kommentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s