Ettermiddagstur

Mens ungdommene var på ute på aktiviteter i går ettermiddag, gikk jeg ut på en liten skogstur. Jeg gikk en tur som jeg veldig ofte går, – til Ørfiske i Nordmarka, ikke så veldig langt unna her jeg bor.

Det er nesten som et lite eventyr å være ute i skogen akkurat nå. Det er fortsatt lyst til langt på kveld. Det blomstrer frodig overalt, og blåbærene er snart modne. En av dagene skal jeg gå ut og se om jeg finner noen! Og hvem vet? Kanskje blir det Pannekaker med blåbærsyltetøy , eller Blåbærkake her en dag? 

Jeg er så glad for at jeg kan gå tur gjennom en frodig og frisk skog, og for at jeg har så flotte turmuligheter rett utenfor stuedøren. 

Posted by

Hei, og velkommen til min blogg! Her skriver jeg om smått og stort, det som opptar meg og som skaper engasjement. Legg gjerne igjen en kommentar hvis du vil!

Legg inn en kommentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s