Ettermiddagstur

Mens ungdommene var på ute på aktiviteter i går ettermiddag, gikk jeg ut på en liten skogstur. Jeg gikk en tur som jeg veldig ofte går, – til Ørfiske i Nordmarka, ikke så veldig langt unna her jeg bor.

Det er nesten som et lite eventyr å være ute i skogen akkurat nå. Det er fortsatt lyst til langt på kveld. Det blomstrer frodig overalt, og blåbærene er snart modne. En av dagene skal jeg gå ut og se om jeg finner noen! Og hvem vet? Kanskje blir det Pannekaker med blåbærsyltetøy , eller Blåbærkake her en dag? 

Jeg er så glad for at jeg kan gå tur gjennom en frodig og frisk skog, og for at jeg har så flotte turmuligheter rett utenfor stuedøren. 

Legg inn en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s