August

Tenk at august allerede er her! Den kom overraskende på i år! August er en fantastisk måned, med bugnende hager, men også med de første høstfargene. Jeg håper jeg får vært mye ute i naturen denne måneden. Som i fjor, da jeg tilbrakte en flott augusthelg på fjellet i Gudbrandsdalen.

Sendt av

Hei, og velkommen til min blogg! Her skriver jeg om smått og stort, det som opptar meg og som skaper engasjement. Legg gjerne igjen en kommentar hvis du vil!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s