August

Tenk at august allerede er her! Den kom overraskende på i år! August er en fantastisk måned, med bugnende hager, men også med de første høstfargene. Jeg håper jeg får vært mye ute i naturen denne måneden. Som i fjor, da jeg tilbrakte en flott augusthelg på fjellet i Gudbrandsdalen.

Posted by

Hei, og velkommen til min blogg! Her skriver jeg om smått og stort, det som opptar meg og som skaper engasjement. Legg gjerne igjen en kommentar hvis du vil!

Legg inn en kommentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s