Søndag 

God søndag! De vegetariske ukemenyene mine har blitt litt forsinket denne uken, men de kommer! Denne helgen har jeg nemlig stressa som bare det, med husvask, hagestell og handling. Huset og hagen må være i orden (hehe) for om ikke lenge så får jeg besøk, – en gutt fra Tyskland og ei jente fra Taiwan. De er begge 20 år og skal være her i Norge i 14 dager, for å delta på en internasjonal sommerleir i regi av Rotary. 

Denne første uken skal jeg være vertsfamilie for dem, og det blir jo så klart veldig hyggelig!

De skal få en innføring i norsk samfunnsliv og kultur disse dagene, gjennom forskjellige arrangementer og aktiviteter. Den første uken skal de være i Oslo, og den andre uken i Valdres, – der skal de blant annet gå en fjelltur. Og da skal jeg være med som leder!
Jeg ser frem til de to ukene som kommer, og det blir hyggelig å være vertsfamilie! Dessuten er det veldig givende å være med på å arrangere en ungdomsleir som bidrar til fred og forståelse mellom mennesker.

1 kommentar

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: