Søndag 

God søndag! De vegetariske ukemenyene mine har blitt litt forsinket denne uken, men de kommer! Denne helgen har jeg nemlig stressa som bare det, med husvask, hagestell og handling. Huset og hagen må være i orden (hehe) for om ikke lenge så får jeg besøk, – en gutt fra Tyskland og ei jente fra Taiwan. De er begge 20 år og skal være her i Norge i 14 dager, for å delta på en internasjonal sommerleir i regi av Rotary. 

Denne første uken skal jeg være vertsfamilie for dem, og det blir jo så klart veldig hyggelig!

De skal få en innføring i norsk samfunnsliv og kultur disse dagene, gjennom forskjellige arrangementer og aktiviteter. Den første uken skal de være i Oslo, og den andre uken i Valdres, – der skal de blant annet gå en fjelltur. Og da skal jeg være med som leder!
Jeg ser frem til de to ukene som kommer, og det blir hyggelig å være vertsfamilie! Dessuten er det veldig givende å være med på å arrangere en ungdomsleir som bidrar til fred og forståelse mellom mennesker.

Posted by

Hei, og velkommen til min blogg! Her skriver jeg om smått og stort, det som opptar meg og som skaper engasjement. Legg gjerne igjen en kommentar hvis du vil!

One thought on “Søndag 

Legg inn en kommentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s