God fredag


Hei og god morgen fra hjemmekontoret!

Her har jeg akkurat spist frokost og har lest meg gjennom dagens aviser, og snart skal jeg starte på dagens arbeid. Ute skinner solen, og det ser ut til å bli en strålende sommerdag. Senere i dag setter jeg meg i bilen for å dra ned til Sørlandet for helgen. Jeg har mye på programmet i helgene som kommer, så jeg fant ut at hvis jeg skulle ha noe mer glede av hytta denne sommeren, måtte jeg dra nå. Så om litt åker jeg ivei! Det blir nok en helg med turer, bading og avslapping, og kanskje blir det en lunch på en av restaurantene i nærheten.

Dessuten har jeg tenkt å avlegge min bror med familie et besøk denne helga, – de har hytte ikke så langt unna meg.

En riktig god helg ønskes alle blogglesere! Jeg legger nok ut et innlegg eller to i løpet av helgen også, så titt gjerne innom!

Posted by

Hei, og velkommen til min blogg! Her skriver jeg om smått og stort, det som opptar meg og som skaper engasjement. Legg gjerne igjen en kommentar hvis du vil!

2 thoughts on “God fredag

Legg inn en kommentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s