God fredag


Hei og god morgen fra hjemmekontoret!

Her har jeg akkurat spist frokost og har lest meg gjennom dagens aviser, og snart skal jeg starte på dagens arbeid. Ute skinner solen, og det ser ut til å bli en strålende sommerdag. Senere i dag setter jeg meg i bilen for å dra ned til Sørlandet for helgen. Jeg har mye på programmet i helgene som kommer, så jeg fant ut at hvis jeg skulle ha noe mer glede av hytta denne sommeren, måtte jeg dra nå. Så om litt åker jeg ivei! Det blir nok en helg med turer, bading og avslapping, og kanskje blir det en lunch på en av restaurantene i nærheten.

Dessuten har jeg tenkt å avlegge min bror med familie et besøk denne helga, – de har hytte ikke så langt unna meg.

En riktig god helg ønskes alle blogglesere! Jeg legger nok ut et innlegg eller to i løpet av helgen også, så titt gjerne innom!

2 kommentarer

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: