Ferieliv på hytta

Som jeg skrev på bloggen her om dagen, så har jeg hatt en flott ferie på hytta. Jeg er så glad i hyttelivet og alt det har å by på, og bruker hytta flittig gjennom hele året. Både som et sted for rekreasjon og hvile, men også som utgangspunkt for en aktiv ferie. Jeg er glad i å reise på utenlandsferier også, men hver til sin tid. Det kan jeg gjøre på andre tider av året. Det er så fint på Sørlandet om sommeren, så akkurat da har jeg ikke lyst til å dra andre steder.

Det å kunne spise frokost ute på terrassen er en koselig side ved hyttelivet.

Det å gå turer med hytta som utgangspunkt er også veldig fint.

Dette bildet er fra en tur jeg gikk i ferien.

Det er fint å ta små utflukter fra hytta, og dra og besøke byer og småsteder. En skal kose seg, spise godt og søke kulturelle opplevelser og aktiviteter i ferien. Dette bildet er fra besøket mitt i Arendal.

Nok et bilde fra Arendal. Jeg fikk en Flash-back tilbake til 70-tallet da jeg så dette butikkmiljøet.

Båtliv og badeliv er en strålende side ved den norske sommeren. Jeg fikk venner på besøk denne ferien som hadde med seg kajakker, og vi dro på kajakktur på Lyngørfjorden. Fantastisk. For en flott naturopplevelse!

Hu hei som det går unna i kajakk!

Ferieliv og hytteliv er å unne seg litt ekstra. Som alltid koste jeg meg med å prøve ut noen nye oppskrifter i ferien. Oppskriften på denne kaken legger jeg ut senere en gang.

Noe av det som er fint i Norge, er at det er lett å leie seg en hytte, hvis du ikke har noen selv. Hyttelivets gleder er ganske lett tilgjengelig!

På nettstedet Inatur.no, finner du mange hytter landet rundt som kan leies ganske rimelig.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: