Feriens siste dag

Så var sommerferien min på hytta over for denne gang. Det var det feriens siste dag for meg, og jeg forlot et Sørland i strålende sol. Litt synd var det å avslutte ferien når det var så fint der, men det er nok ikke så lenge til jeg er tilbake igjen på hytta. Den vil bli brukt flittig senere i sommer og i høst også (Sørlandet er fantastisk om høsten).

Men det fint hjemme også nå! Det fortsatt sol og sommer, og snart er hagen på sitt aller beste. Selv om jeg begynner å jobbe igjen i morgen, har jeg tenkt å nyte sommeren for fullt til siste slutt.

Også i år har jeg hatt en flott ferie på Sørlandet. Det har vært fint vær det meste av tiden, og det betyr jo veldig mye. Jeg har badet flere ganger, og har gått turer og trent. Dessuten har jeg hatt mange sommegjester på besøk denne ferien, og det har vært veldig hyggelig.

Som alltid har jeg vært endel på farten i nærområdet i ferien. Jeg har vært en tur både i Arendal, og i Tvedestrand der disse bildene er fra. Det er så fint i sørlandsbyene om sommeren!

Noen flere bilder fra ferien kommer på bloggen i morgen. Nå til bildene fra Tvedestrand.

Fra Tvedestrand havn
Fra bakeriet. Der selger de blant annet noen aldeles kjempegode skillingsboller. Jeg klarte å motstå fristelsen, og gikk for en yoghurtis i stedet.
Artig butikk der de selger både secondhand og nytt.

Nynorsk antikvariat.
Det bugnet av roser overalt.
På fiskebutikken fås kjøpt fersk fisk og reker. Helt prima!
Sol, sommer, sørland og reker!

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: