En tur til Arendal

Trefoldighetskirken

 
Disse bildene tok jeg i Arendal i går. Jeg besøkte ikke byen så veldig lenge, så det var ikke så mye jeg fikk sett av den. Men det jeg så var veldig fint!

Jeg ruslet rundt ved havneområdet og så på sjølivet, og gikk ut på Tyholmen og så på den gamle flotte trehusbebyggelsen der. Fiskesuppe spiste jeg på Restaurant Fiskebrygga ved havnen. Det var et koselig sørlandsmiljø i byen, med gågater og mange fine butikker.

Her kan du lese en turistguide for Arendal.

Se flere bilder fra Arendal på fotobloggen.

Skulpturer “Tassen” og “Liten pike med fugl”
Tilværelsen har lyset til mål – Gabriel Scott
Gallionsfigur som stammer fra barkskipet ”Leda” av Arendal.
Skulptur “Sørlandet”
Fra fiskebrygga
Fiskesuppe på Fiskebrygga restaurant
Fontene på Arendal torg

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: