Fra bloggarkivet – nostalgiske bilder

I løpet av den tiden jeg har blogget, har jeg lagt ut hundrevis av gamle nostalgiske bilder fra 50- og 60-tallet på denne bloggen. Du finner bildene i kategorien nostalgi. Dette er bilder fra familiens fotoalbum, som viser familiens hverdagsliv og ferieliv året rundt. Bildene er tatt av min far og min mor. I dag byr jeg på et gjensyn med bilder fra ferier og sommerliv på 50- og 60-tallet. Trykk på lenken, eller på bildet, for å komme til blogginnlegget.

På sommerferie anno 1968

På vei til ferie – retro bilder

Retro sommerbilder

En enkel ferie – retro bilder

På tur til Oslo – retro sommerbilder

Tur til Hvalerøyene – bilder fra slutten av 50-tallet

På badetur – bilder fra 60-tallet

På vei til ferie – bilder fra 60-tallet

Ferie på landet – nostalgiske bilder
Ferie på setra – nostalgiske bilder

På ferietur – nostalgiske bilder

På telttur – nostalgiske bilder

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: