Fra bloggarkivet – nostalgiske bilder

I løpet av den tiden jeg har blogget, har jeg lagt ut hundrevis av gamle nostalgiske bilder fra 50- og 60-tallet på denne bloggen. Du finner bildene i kategorien nostalgi. Dette er bilder fra familiens fotoalbum, som viser familiens hverdagsliv og ferieliv året rundt. Bildene er tatt av min far og min mor. I dag byr jeg på et gjensyn med bilder fra ferier og sommerliv på 50- og 60-tallet. Trykk på lenken, eller på bildet, for å komme til blogginnlegget.

På sommerferie anno 1968

På vei til ferie – retro bilder

Retro sommerbilder

En enkel ferie – retro bilder

På tur til Oslo – retro sommerbilder

Tur til Hvalerøyene – bilder fra slutten av 50-tallet

På badetur – bilder fra 60-tallet

På vei til ferie – bilder fra 60-tallet

Ferie på landet – nostalgiske bilder
Ferie på setra – nostalgiske bilder

På ferietur – nostalgiske bilder

På telttur – nostalgiske bilder

Posted by

Hei, og velkommen til min blogg! Her skriver jeg om smått og stort, det som opptar meg og som skaper engasjement. Legg gjerne igjen en kommentar hvis du vil!

Leave a Reply