På fjelltur #2

Røde T-er viser vei

Noen flere bilder fra fjellet! I går var jeg på biltur på fjellet. I dag var det dagen for å gå på tur i fjellet.  Jeg gikk min gamle favoritt-tur fra Nordseter til Nevelfjell. (Lillehammer, Oppland). Turen er ikke så veldig lang, men utsikten fra toppen er fantastisk. I følge Ut.no. er toppen av Nevelfjell et av Østlandets bedre utsiktspunkter. 

Les mer om turen her (link fra Visit Norway)

Tur Nordseter – Nevelfjell

Det var veldig fint turvær.
Hey!

Søting
Nevelhytta – Røde-korshytte.
Populært utfartspunkt.
Med SjekkUT-appen kan du finne dine favoritturposter og skjulte perler nær der du er. Du kan sjekke inn digitalt, signere gjesteboken og dele opplevelsen på sosiale medier.
Skrubbær i blomstring.
Kart langs stien gjør det lett å få oversikt over turområdet.

Posted by

Hei, og velkommen til min blogg! Her skriver jeg om smått og stort, det som opptar meg og som skaper engasjement. Legg gjerne igjen en kommentar hvis du vil!

Leave a Reply