Lørdag 

I dag har jeg hatt en rolig lørdag, og det har føltes bra og avkoblende.

Jeg sov mye lenger enn vanlig, og det skyldes at jeg var på sommerfest med jobben i går. Det var en aldeles strålende fest, med masse hyggelige mennesker, god mat, underholdning og dans til afrikanske rytmer.

Og sannelig min hatt, – det å bevege seg til afrikanske rytmer tror jeg jammen at jeg skal gjøre mye oftere. Det er både frigjørende og livgivende!

Så etter en sådan kveld, tok det naturligvis sin tid før jeg fikk gjort noe som helst i dag. Men jeg kom meg da i gang etterhvert, og fikk støvsugd og vasket litt huset, før jeg bega meg ut på tur.

Det har stort sett regnet i hele dag, men hva gjør vel det når det er så uendelig vakkert ute? Det var så fint ute i dag, med grønne og frodige blomster og trær. Nedenfor huset gikk elva stor, hvit og skummende.

Nå er det kveld. Jeg har laget pizza og koser meg med et glass rødvin (eller to). På NRK klassisk er det operakveld, og det ene dramaet etter det andre strømmer ut over eteren.

Livet er ikke det verste man har.

Posted by

Hei, og velkommen til min blogg! Her skriver jeg om smått og stort, det som opptar meg og som skaper engasjement. Legg gjerne igjen en kommentar hvis du vil!

Legg inn en kommentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s