Velkommen sommer!

Det er så fint å følge naturens rytme. Høst, vinter, vår, – og nå endelig sommer! Juni er kanskje den fineste sommermåneden av dem alle. Nå kommer blomstringstiden, med hegg, syriner og markblomster under hodeputa på sankthansaften. Nå blir nettene lange og lyse, og det blir så fint ute som det bare kan være her nord om sommeren.

Fra min egen barndom husker jeg juni som en måned full av dufter. Juni duftet av syrin og skjærsmin, hegg og epleblomster. Juni var også måneden for skoleturer og sommeravslutninger. I juni plukket jeg markblomster, og i juni begynte endelig den lange herlige sommerferien.

Nå, som voksen, gleder jeg meg over lyset, over hagen som blomstrer, over varme kvelder der jeg kan sitte ute, over liljekonvall, rabarbra, skogsturer, og kanskje årets første bad.

Velkommen sommer! Som jeg har lengtet etter deg!

Sendt av

Hei, og velkommen til min blogg! Her skriver jeg om smått og stort, det som opptar meg og som skaper engasjement. Legg gjerne igjen en kommentar hvis du vil!

2 thoughts on “Velkommen sommer!

  1. Ja, godt sagt og skrevet. Juni, sommer og lyse kvelder. Varme, blomster og gode dufter over alt. Etter en lang vinter er sommeren noe vi bare må nyte, da den er kort. Nå blir det tre fire måneder med herlig sommer. God sommer til deg også!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s