Litt roligere dager 

Ute på joggetur i går, stoppet jeg og knipset et bilde av den vakreste av alle blomster. Ballblom – min store favorittblomst!
Endelig har det roet seg for meg etter en særdeles travel mai. Jeg har stort sett hatt noe på programmet hver dag denne måneden, og det har gått i ett. Heldigvis liker jeg det, og føler meg ikke sliten slik jeg ofte gjorde før. Etter at jeg la om til et vegetarisk kosthold og begynte og trene, har energien sakte men sikkert kommet tilbake.

Men nå ser jeg frem til et par uker der jeg skal ha det litt roligere. Jeg har mange prosjekter som skal følges opp her hjemme, blant annet maling av boder og planting og såiing i hagen. Jeg skal også fortsette  med min intensive tyskopplæring. Dessuten har jeg tenkt å bare nyte hagen litt fremover også. Det er helt fantastisk der nå. Alle blomsterløkene som jeg satte i fjor høst har omsider kommet opp, og frukttrærne står i fullt flor.

Bloggingen har måttet vike litt i det siste, men jeg kommer tilbake med mer hyppige oppdateringer etterhvert:)

Her kan du forresten lese et innlegg om Ballblomen. Min store favorittblomst. For evig og alltid.

Favorittblomsten over alle favorittblomster 

Posted by

Hei, og velkommen til min blogg! Her skriver jeg om smått og stort, det som opptar meg og som skaper engasjement. Legg gjerne igjen en kommentar hvis du vil!

Legg inn en kommentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s