Helgen i bilder 

Vi hadde noen veldig fine dager med besøk av Daniels foreldre, og Cathinkas kommende svigerforeldre, i helgen. Det var så koselig at de ville komme på besøk til oss, og det var veldig hyggelig å bli kjent med dem.

Og bare det at været (og landet) viste seg fra sin aller beste side, satte en ekstra spiss på besøket. Vi var mye på farten, og de fikk oppleve litt av hvert de dagene de var her.
Hagen sto i et fullt vårlig flor, da gjestene ankom på fredag ettermiddag. Jeg bød på lasagne, brød og salat ute i hagen, og været var for en gangs skyld så bra at vi kunne sitte ute til langt på kvelden!
På lørdag var det sightseeing i Oslo som sto på programmet. Vi sto tidlig opp, og dro først til Holmenkollen skimuseum. Der så vi på utstillingene, og var oppe på toppen av bakken.

Besøket i Holmenkollen slo veldig godt an hos gjestene. De synes det var en stor opplevelse å se museet, og oppleve god norsk skihistorie. Det synes forresten jeg også, for jeg har heller aldri vært der.
Bilde fra toppen av skihoppet. Ikke akkurat stedet for den som har høydeskrekk.
Utsikten over Oslo og marka var strålende i det fine været.
Bikkja i bakken har fått sin egen statue.
Etter besøket i Holmenkollen kjørte vi til Oslo sentrum, og gikk til Akershus festning der vi skulle ha piknik. Maten var brakt med hjemmenfra.
Det var fint å sitte på gresset og spise, og se utover på innseilingen til Oslo.
Så tok vi en liten spasertur rundt om i Oslo sentrum. Turen ble ikke så veldig lang, men vi fikk da vist frem det viktigste, – Stortinget, Stundenterlunden og Slottet.
Cathinka fylte 22 år på lørdag, og det ble feiret på ettermiddagen med en grillfest i faren hennes sin hage.
Jeg tror bursdagsbarnet var veldig godt fornøyd, både med grillfesten, gavene og kakene!
Søndag tok vi gjestene med på en skogstur, med innlagt bading og grilling av pølser over bålet.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: