God fredag og helg! 

Hei, og god fredag!

I dag var jeg tidlig oppe, for å stelle istand til vi får besøk senere i dag. Det er Daniels foreldre, og Cathinkas blivende svigerforeldre, som kommer på besøk til oss fra Tyskland , og det gleder vi oss så klart veldig til!

Jeg har hatt god hjelp av Cathinka og Daniel til å forbedre besøket de siste dagene. I går luket de og klippet i hagen for meg, mens jeg drev inne og bakte kaker og ryddet. 

På programmet for helgen står middag ute i hagen i dag, og i morgen på dagen skal vi på sight-seeing i Oslo. Deretter skal vi skal feire Cathinkas bursdag med grillfest senere på ettermiddagen. De tyske gjestene får også med seg en vaskeekte norsk skogstur, med innlagt pølsegrilling, på søndag, før de drar hjem igjen på mandag.

Og heldigvis ser det ut til at værgudene har tenkt å spille på lag med oss denne helgen, og det er jeg veldig glad for! Det er så hyggelig å ha besøk når vi kan kose oss ute i den fantastiske norske forsommeren.

En riktig god helg til alle!

Legg inn en kommentar

%d