17. mai i bilder

Der begynner å bli en viss tradisjon for at jeg legger ut bilder fra 17. mai, og da kan jeg jo ikke gjøre noe unntak i år:) For første gang i mitt liv har jeg vært på Slottsplassen og sett på barnetoget, på 17. mai. Yngstedatter Cathinka og kjæresten Daniel er i Norge, og vi dro inn til Oslo for å oppleve den storslagne feiringen.

Bilde fra Slottsparken. Der var det usedvanlig vakkert denne 17. mai-en.

Fantastisk 17. mai-stemning ved Slottet.

Fineste Cathinka og Daniel.

Her vinker jeg til kongefamilien, men de så nok ikke meg.

Flaggene vaiet i rødt, hvitt og blått på Slottsbakken.

Skolekorpsene er de beste på 17. mai!

Russen var som alltid et populært innslag i 17. mai-toget.

Disse drilljentene passerte med en fantastisk oppvisning.

Hele byen var 17. mai-pyntet

Ingen 17. mai uten!

Hipp, hurra for 17. mai, og pølser, is og brus!Her kan du også få med deg litt av stemningen:)

Legg inn en kommentar