Maivinter 

Så var det på’n igjen da! Slik har det sett ut i hagen hos meg i dag. Snødekket og vått. Tenk at det bare var et par dager siden det var stålende sol og forsommervarme! 

Men slik er det ikke her nå. Nå er maivinteren her. Det har snødd i hele dag, og gjør det fortsatt, og sommerblomstene og urtene som jeg har plantet ut, har blitt helt borte under snøen. Forhåpentligvis klarer de seg. Jeg leste på Facebook at Skiforeningen nå driver og prepper løyper i marka, og fortsetter dette skal du jammen se det blir flere skiturer på meg i år:).

Posted by

Hei, og velkommen til min blogg! Her skriver jeg om smått og stort, det som opptar meg og som skaper engasjement. Legg gjerne igjen en kommentar hvis du vil!

Legg inn en kommentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s