Vårhelg

Dette har vært en av de første skikkelige vårhelgene, og det har vært kjempefint å oppholde seg ute i hagen. Det er så fint der akkurat nå,  når planter, busker og trær igjen våkner til liv.
Dette bedet kunne så absolutt ha trengt seg et vårstell, men så langt kom jeg ikke denne helgen.
For første gang denne sesongen kunne jeg spise middag utendørs.
Ekornene som jeg har hatt innpå huset i hele vinter, har nå blitt forvist til skogkanten. Det var på tide å ta terrassen sin tilbake, dessuten begynte jeg å bli litt bekymret for om de skulle bli tamme. Det var nesten så de ikke enset meg etterhvert. Men nå spretter de våryre rundt i skogkanten, til stor glede for nabolagets unger, som tror at ekornene bor inne i fuglehuset. Men med flyttingen er det ikke like lett å ta bilder av dem som før.
Dette var et av de siste bildene jeg tok av dem før jeg flyttet på dem.
Denne nydelige Hortensiaen fikk jeg i gave av venninneklubben her om dagen. Hortensia er en kjempefin blomst som blomster rikt, og (forhåpentligvis) vil den stå lenge utover sommeren.
Hortensiaen og tretoppene sett med et «FishEye» perspektiv.
Hortensia i nærbilde. Her kan du finne noen tips til hvordan hortensia skal stelles.
Det er fullt av knopper på epletreet, og forhåpentligvis blir det mer epler på treet i år enn det var i fjor. Da frøs nesten alle blomstene bort på vårparten.

Utsiktsbilde over skogen tatt i FishEye-perspektiv.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: